Modern day
digital marketing
with our 3 P’s​

Digitaalisen mainonnan edelläkävijät

Kasvuraketin 3P-malli auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi digitaalisen markkinoinnin ja digikoulutusten avulla.

Autamme rahoituksen hakemisessa, digikoulutusten suunnittelussa ja toteutuksessa sekä myynnin kasvattamisessa modernin markkinoinnin avulla. Asiakkaamme ovat Suomen johtavia yrityksiä ja järjestöjä.  Asiantuntijoillamme on kymmenien vuosien kokemus yritysten kasvun rakentamisesta ja kiihdyttämisestä.

 

 

Kasvuraketin 3P-toimintamalli varmistaa menestyksesi. Sen taustalla ovat arvomme:

Passion   Intohimo
Perseverance    Sisu
Persona   Persoonallisuus

Tätä tarjoamme

Tutkitaan ja analysoidaan organisaatiosi kasvun esteet. Luodaan yhdessä kasvusuunnitelma, jonka avulla saat lisää asiakkaita, liikevaihtoa ja tulosta. Rakennetaan toimiva digitaalinen koulutusliiketoiminta sekä otetaan käyttöön kaikki sen toteuttamiseen tarvittavat järjestelmät ja työvälineet. Luodaan markkinointistrategia ja käynnistetään tehokas digitaalinen markkinointi, joka tuottaa lisää asiakkaita ja liikevaihtoa nopeasti ja kohtuullisilla kustannuksilla. Toteutetaan yhdessä turvallinen korona-ajan live-streaming kokous tai koulutus Hankitaan organisaatiollesi riittävä rahoitus, jonka avulla varmistat resurssit kasvuun. 

Digitaalinen markkinointi netissä

Digitaalinen aikakausi on muuttanut markkinointia merkittävästi. Tiesitkö, että internetin juuret ulottuvat aina vuoteen 1989 asti, kun

CERN:in eli Euroopan ydintutkimusjärjestön ohjelmoija Tim Berners-LeeCERN:in eli Euroopan ydintutkimusjärjestön ohjelmoija Tim Berners-Lee halusi saattaa tutkijat ympäri maailmaa yhteyteen keskenään? 

 

Kaksi vuotta myöhemmin syntyi maailmanlaajuinen verkko, joka laajeni kymmenestä verkkosivusta 3000 sivuun vuoteen 1994 mennessä, jolloin CERN vapautti verkon julkiseen käyttöön. Muutamassa vuodessa internetistä muodostui maailmanlaajuinen ilmiö ja yksi modernin yhteiskunnan merkittävimmistä keksinnöistä. Alkukesästä 2020 internet sisälsi 1,7 miljardia nettisivua, joista noin 200 miljoonaa oli aktiivisessa käytössä.

Mutta miksi sinun, sekä jokaisen yrityspäättäjän ja markkinoijan, pitäisi kiinnostua tästä?  

 

Yhteiskunnan digitalisoituminen muuttaa lähes kaikkia liiketoiminnan aloja. Keskimääräinen internetin käyttäjä viettää verkossa jopa neljäsosan elämästään. Digitaalisissa kanavissa ja hakukoneissa kuluttajille ja yrityksille on tarjolla valtava valikoima tuote- ja palveluvaihtoehtoja, joten kilpailu näkyvyydestä on kovaa.

 

Tämä tarkoittaa, että jos sinä haluat menestyä, sinun yrityksesi on löydyttävä hakukoneista. Verkkosivujen lisäksi sinun tulee olla läsnä ja aktiivinen erilaisilla sosiaalisen median alustoilla, joita asiakkaasi käyttävät.

 

Markkinointi on muuttunut viimeisen 20 vuoden aikana dramaattisesti digitaalisen vallankumouksen myötä. Jos haluat yrityksesi pysyvän mukana kilpailussa, sinun tulee olla ajan tasalla vallitsevista digitaalisen markkinoinnin trendeistä ja työkaluista. Onneksi näiden trendien ja työkalujen hallitseminen on erikoisalaamme, ja me olemme täällä sinua varten.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

quot
Jarmo Palukka

Jarmo Palukka

Investor

Ferrum's Jari helped my company to build a digital marketing plan for my company Suomen Yksityiset Hammaslääkärit. We grew the company from 1 clinic to tens of clinics. And sold the business to Pihlajallinna year 2018. Ferrum's advice was really BIG help to us

quot
Taru Haajanen

Taru Haajanen

Entrepreneur

Ferrum really helped my company in raising new funding In a simple half day session, we analysed the project and created a new funding application. It got me resources to grow my business.