Markkinointisuunnitelma kuntoon

Fiksusti yhteen toimivat markkinointi ja myynti on mielestämme yrityksen tärkein voimavara. Ilman toimivaa markkinointistrategiaa ja uskottavaa brändiä on lähes mahdotonta kasvaa kannattavasti.

Yrityksen markkinointi koetaan usein hankalaksi, ja sen tuloksia voi olla vaikea mitata. Näin ei tarvitse olla. Useimmiten riittää, että perusasiat ovat kunnossa ja työtä tehdään pitkäjänteisesti. Markkinoinnin kulmakiviä ovat modernit verkkosivut, Googlen hakukone- ja businessprofiilinäkyvyys sekä toimiva kampanjasivusto ja sähköpostimarkkinoinnin automaatioprosessi. Ne yhdessä tuottavat asiakasprospekteja lähes itsestään. Nämä perusasiat saadaan kuntoon muutamassa viikossa, ja vieläpä hyvin pienellä investoinnilla.

Kun markkinoinnin perusasiat ovat kunnossa, voidaan asiakashankintaa kiihdyttää. Tämä tapahtuu tehokkaimmin digitaalisia mainoksia hyödyntäen (esim. Google Adwords ja Display Network sekä Facebook, Instagram ja LinkedIn mainonta). Lisäksi kannattaa jakaa asiakkaille arvokasta tietoa sosiaalisen median kanavissa, ja ohjata kiinnostuneet asiakkaat yrityksesi kampanjasivuille ja sähköpostiautomaatioon. Perinteisiä markkinointitapoja ei kannata unohtaa, sillä yhdessä digimarkkinoinnin kanssa ne voivat olla todella tehokkaita.

Kasvuraketin asiantuntijoilla on kymmenien vuosien kokemus ja osaaminen toimenpiteistä, joilla sinunkin markkinointisi saadaan tuottamaan nopeasti asiakkaita ja liikevaihtoa kohtuullisella investoinnilla. Ota siis rohkeasti yhteyttä tai varaa veloitukseton konsultaatioaika tästä.

Seuraavilla sivuilla listaamme tärkeimpiä markkinointitoimenpiteitä ja -kanavia, joiden avulla asiakkaat löytävät juuri sinun yrityksesi, tuotteesi ja palvelusi.