Teknologia- ja ohjelmistoala


ICT- ja teknologia-alan Startup yritys, kasvuyritys tai yritystoimintaa vasta käynnistävä taho tarvitsee riittävän rahoituksen, selkeän kasvustrategian sekä nopeasti toimivat kanavat tuotteiden ja palvelujen kansainvälisen myynnin käynnistämiseksi.
Meillä Suomessa on suurin määrä digi-startuppeja yhtä asukasta kohden, mikä kertoo paitsi vahvasta osaamisesta, myös siitä, että kilpailu alalla on kovaa. Erityisesti teknologia- ja ohjelmistoalalla liiketoimintasuunnitelma ja kasvustrategia on tärkeä rakentaa nopeasti skaalautuvaksi jo liiketoiminnan alkumetreillä. Tutustu Kasvuraketin rahoituksen ja markkinoinnin palveluihin ICT-, teknologia- ja ohjelmistoalan yrityksille kasvun toteuttamiseksi.

Rahoituksen hankkiminen ohjelmistoalan Startupeille

Suomessa on tarjolla monenlaisia liiketoiminnan rahoitusmuotoja ICT-yritysten eri vaiheisiin. Yritykset voivat hakea niin osakepääomasijoitusta, lainamuotoista yritysrahoitusta, harkita joukkorahoituspalveluja sekä tutustua erilaisiin valtion ja EU:n tarjoamiin avustuksiin sekä rahoituspalveluihin. Sopivien rahoituskanavien valinta voi kuitenkin tuntua hankalalta. Vaikeusastetta nostaa se, että rahoitus on usein koottava samanaikaisesti monesta eri lähteestä. Useimmiten hanke ei etene ilman varmuutta koko rahoituspaketista.

Me Kasvuraketin asiantuntijat olemme auttaneet lukuisia erikokoisia alku- ja kasvuvaiheen teknologiayrityksiä, Startup yrityksiä sekä ohjelmistoalan yrityksiä suunnittelemaan ja toteuttamaan onnistuneita rahoituskierroksia hyödyntäen monenlaisia rahoitustapoja. Tunnemme niin yksityiset kuin julkiset rahoitusmuodot, ja laadimme nopeasti ja edullisesti tarvittavat liiketoimintasuunnitelmat sekä rahoitushakemukset. Liiketoiminta- ja rahoitussuunnitteluun on myös saatavilla avustuksia, joiden hakemisen hoidamme puolestasi.

Tutustu tarkemmin eri rahoitusmuotoihin ja ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, miten sinun yrityksesi saadaan nopeasti kasvuun.

Markkinoinnin palvelut teknologia-alan Startup yrityksille

Olipa yrityksesi sitten alkuvaiheessa, kiihtyvässä kasvussa tai vasta suunnittelemassa seuraavaa isoa askelta, tulee teidän laatia hyvä ja tehokas markkinointisuunnitelma. Ennakkomarkkinointi ja asiakashankinta kannattaa usein käynnistää jo silloin, kun tuotetta ei ole vielä edes markkinoilla. Kasvuhakkeroinnin työvälineet tarjoavat yritykselle nopean tavan tuottaa paljon uusia asiakkaita.

Lean-mallinen tuotekehitys- ja kasvustrategia mahdollistavat ideoiden testaamisen ilman isoja investointeja tuotekehitykseen. Samalla voidaan todentaa, onko tuoteidealle todellista asiakastarvetta ja kysyntää. Varhaisella testaamisella ongelmakohtia voidaan tunnistaa ja korjata ajoissa.

Me Kasvuraketin asiantuntijat autamme teknologia- ja ohjelmistoalan yritystäsi käynnistämään ja kiihdyttämään liiketoimintaasi, löytämään sopivat rahoitusmallit sekä rakentamaan ja resursoimaan kevyen ja ketterän kansainvälisen kasvustrategian.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme täältä