Teknologia- ja ohjelmistoala

 

Teknologia- ja ohjelmistoalan start-up, kasvuyritys tai yritystoimintaa vasta käynnistävä yritys tarvitsee riittävän rahoituksen, selkeän kasvustrategian sekä nopeasti toimivat kanavat tuotteiden ja palvelujen kansainvälisen myynnin käynnistämiseksi. Meillä Suomessa on suurin määrä digi-start-uppeja yhtä asukasta kohden, mikä kertoo siitä, että kilpailu alalla on kovaa. Erityisesti teknologia- ja ohjelmistoalalla liiketoimintasuunnitelma ja kasvustrategia on tärkeä rakentaa nopeasti skaalautuvaksi jo liiketoiminnan alkumetreillä. 

Suomessa on tarjolla monenlaisia liiketoiminnan rahoitusmuotoja ICT-yritysten eri vaiheisiin. Meillä Kasvuraketin asiantuntijoilla on vuosikymmenten kokemus niiden hyödyntämisestä yritysten kasvun kiihdyttämiseksi. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, miten sinun yrityksesi saadaan nopeasti kasvuun.  

Ennakkomarkkinointi ja asiakashankinta kannattaa usein käynnistää jo silloin, kun tuotetta ei ole vielä edes markkinoilla. Kasvuhakkeroinnin työvälineet tarjoavat yritykselle nopean tavan tuottaa paljon uusia asiakkaita.

Lean-mallinen tuotekehitys- ja kasvustrategia mahdollistavat ideoiden testaamisen ilman isoja investointeja tuotekehitykseen. Samalla voidaan todentaa, onko tuoteidealle todellista asiakastarvetta ja kysyntää. Varhaisella testaamisella ongelmakohtia voidaan tunnistaa ja korjata ajoissa.

Me Kasvuraketin asiantuntijat autamme teknologia- ja ohjelmistoalan yritystäsi käynnistämään ja kiihdyttämään liiketoimintaasi, löytämään sopivat rahoitusmallit sekä rakentamaan ja resursoimaan kevyen ja ketterän kansainvälisen kasvustrategian.