Verkkokoulutus

Verkkokoulutustarjonta on kasvanut räjähdysmäisesti 2020-luvulla. Kaikki koulutusalan organisaatiot kokivat maaliskuussa 2020, kuinka seminaari- ja luokkahuonepohjainen koulutusliiketoiminta pysähtyi täysin COVID-19-kriisin vuoksi. Moni digitaalisia koulutuksia tarjoava yritys myhäili tyytyväisenä. Fiksut koulutusalan toimijat olivat testanneet ja toteuttaneet kursseja ja luentoja verkossa jo aikaisemmin. Muille tuli kova kiire investoida digiin. Zoom-, Teams- ja GoToMeeting-palvelujen kautta toteutettavista kokouksista ja koulutuksista tuli hetkessä uusi normaali. Tällaisia murroksia tapahtuu usein vain kerran sukupolvessa, kuten Forbes -lehti kirjoittaa.

They create a profound realignment across the globe, across industries, across economics, and across populations.”

Maailmanlaajuisesti verkkokoulutusten markkinoiden koko oli jo ennen korona-aikaa 101 miljardia dollaria, ja vuoden 2026 ennuste toimialalle on 370 miljardia dollaria. Huimaava kasvu saattaa koronan myötä kiihtyä entisestään, ja verkko-oppiminen on tullut jäädäkseen. Jos et vielä hyödynnä digitaalisia koulutuspalveluja organisaatiosi oman henkilöstön, jäsenten tai asiakkaiden koulutukseen, kannattaa aloittaa välittömästi.

Verkko-oppimisessa ei ole sinällään mitään uutta, ja suurin osa yrityksistä, oppilaitoksista, konsulteista ja järjestöistä on hyödyntänyt sitä jo vuosien ajan. Kannattaa siis huomioida, että opetuksen ja oppimisen siirtyminen verkkoon on iso megatrendi, joka ei liity vain koronaan. 

Sinunkin organisaatiosi on varmasti siirtynyt jo ainakin osittain hyödyntämään verkkokoulutuksia. Menestyvä digikoulutusliiketoiminta vaatii kuitenkin enemmän kuin pelkän alustan. Niin markkinointi, ilmoittautumiset, kurssimaksut kuin asiakastyytyväisyyden seurantakin kannattaa automatisoida. Asiakashankinta on mahdollista saada todella kustannustehokkaaksi markkinoinnin automaation ja sosiaalisen median markkinoinnin avulla. LinkedIn, Google, Facebook, Instragram ja automatisoitu sähköpostimarkkinointi ovat edullisia ja tehokkaita kanavia hankkia koulutuksiin uusia asiakkaita. 

Me Kasvuraketin asiantuntijat olemme olleet viimeisen 10 vuoden ajan mukana rakentamassa monia Suomen menestyneimpiä digitaalisia koulutuspalveluja. Olemme digitalisoineet ja automatisoineet kymmenien koulutusyritysten markkinointia, myyntiä ja toteutusta. 

Tarjoamme sinulle osaamisen ja palvelut, joiden avulla saat oman koulutuksesi edullisesti verkkoon alle kahdessa viikossa. Asiantuntijaverkostomme avulla löydät live streaming -osaajat, materiaalien tuottajat, kuvaajat ja markkinoinnin tekijät. Meiltä saat myös kaikki digitaalisessa koulutustoiminnassa tarvittavat ohjelmistot.

Asiakkaamme ovat yrityksiä, järjestöjä ja huippuvalmentajia esimerkiksi henkilöstövalmennuksen, yrityskoulutuksen, terveyden, hyvinvoinnin ja liikunnan aloilta.

Ota rohkeasti yhteyttä. Mietitään yhdessä, miten sinunkin koulutuksesi viedään menestyksekkäästi verkkoon ilman isoa työmäärää ja investointeja.