Palvelut yrityksille

Kasvuraketti tarjoaa digitaalisen markkinoinnin palvelut yrityksille, joiden tavoitteena on kartoittaa organisaatiosi kasvun esteet. Meiltä saat aina selkeän kehittämissuunnitelman, minkä jälkeen voit itse päättää vapaasti jatkosta. Jos olet tyytyväinen ehdotukseemme, toteutamme yhden kuukauden kehittämisprojektin. Sen aikana tehostamme toimintaasi digikoulutusten, markkinoinnin automaation, sähköpostiviestinnän ja some-mainonnan avulla sekä korjaamme suurimmat puutteet. Haemme tarvittaessa myös rahoitusta yrityksesi kehittämiseen.

Palveluihimme kuuluvat uusien digitaalisten palvelujen ja ansaintamallien konseptointi, markkinoinnin kiihdyttäminen, uusasiakashankinnan kehittäminen, lisämyynnin tuottaminen, rahoituksen hakeminen sekä turvallisten verkkokoulutusten ja -kokousten toteutus yhdessä asiakkaan kanssa.

Kun perusasiat ovat kunnossa, on aika kiihdyttää liiketoimintasi kasvua Kasvuraketin kuukausipalvelujen avulla.

Tavoitteenamme on, että organisaatiosi oppii kanssamme moderneja toimintamalleja ja taitoja, joiden hyödyntäminen onnistuu jatkossa myös itsenäisesti. Asiakkaamme ovat kertoneet, että henkilöstön oppimat uudet taidot on saatu tuottamaan huomattavaa tulosta vain muutamassa kuukaudessa. Pidemmällä aikavälillä huomaat selkeän muutoksen liiketoimintasi tehostumisessa ja yrityksesi kasvuvauhdissa. 

Turvallinen verkkokokous

Turvallinen etätapahtuma, ilman COVID19-tartuntavaaraa. Vähentää matkustusaikaa ja -kuluja, palvelun kustannus maksaa itsensä takaisin jo matkakustannusten säästöllä

Turvallinen Live-streamattu verkkokoulutus

Digikoulutuksen tavoitteiden, rakenteen ja opetusmoduulien suunnittelu.

Liikevaihto ja kannattavuus kasvuun digimarkkinoinnilla​

Lisää liikevaihtoa ja kannattavuutta uusilta ja nykyisiltä asiakkailta. Kiihdytä yrityksesi kasvua