Asiakasreferenssit

Lopettelimme juuri ensimmäisen hybridimallisen yhtiökokouksemme, jossa muutamia osakkaita oli Helsingin toimistolla ja suurin osa verkossa. Ennen kokousta mietimme miten kaikki asiat, esimerkiksi äänestykset toimisivat kun osakkaita on monessa maassa. Kutsut ja linkit kokoukseen tulivat hyvissä ajoin ja ohjeet olivat todella hyvät. Kaikki sujui kuten suunniteltiin ja täällä oli tuki koko ajan paikalla. Oli sellainen olo, että olemme hyvissä käsissä. Ongelmatilanteet tuli hoidettua per heti. Suosittelemme lämpimästi Kasvurakettia kaikille, jotka suunnittelevat hybridi- tai etäkokousta.

Riikka Koskenohi

INVESDOR OY

Koulutuksemme ovat jo 15v ajan olleet face-to-face koulutuksia. Koronan puhjetessa ne kaikki peruuntuivat kuin napin painalluksella. Ja olihan se aikamoinen shokki! Päätin oitis että nyt on aika siirtää koulutuksia verkkoon. Kasvuraketin Jari Kaitera laati erittäin selkeän step-by-step projektisuunnitelman, jota alettiin varsin rivakasti toteuttamaan jo huhtikuussa. Toukokuussa oli jo ensimmäinen verkkokurssi myynnissä! Webinaaritekniikasta tuli loistava palaute!

Pia Klementjeff

Lexmentor OY

Tekniikkaan liittyvät asiat huolestuttivat kovasti, kun lähdimme järjestämään ensimmäistä etäyhtiökokousta. Isoin huolenaihe oli, miten saamme kaikki lakisääteiset asiat huomioitua riittävällä varmuudella. Meillä on hieman alle 170 osakasta, mutta kokous meni yllättävän hyvin ja sujuvasti ilman teknisiä ongelmia. Suosittelen Kasvurakettia kumppaniksi etäkokousten toteuttamiseen.

Sanna Rosnell

Netled OY

Meillä oli juuri Helsingin Kokoomuksen piirin vuosikokous 2021. Olin hyvin tyytyväinen, että otimme Kasvuraketilta etäkokouksen kokonaispalvelun mikä sisälsi äänestyksen, mutta myös kokouksen kuvauksen, äänentoiston ja striimauksen verkkoon. Tämä vähensi huomattavasti meidän työtä ja stressiä. Kaikki sujui suunnitellusti ja olin hyvin tyytyväinen palveluun.

Topi Korpinen

Helsingin Kokoomuksen järjestösihteeri

Lähdimme hakemaan uutta kumppania etävuosikokoukseemme huhtikuussa 2021. Meillä oli kokouksessa 4 vaalia ja tiesimme, että kokouksen aikana tulee vielä muutoksia, näin myös tapahtui. Meillä oli myös useita ihmisiä valtakirjalla, jotka kävivät äänestämässä usean kerran. Tilanne meni hyvin, henkilökunta osasi todella hyvin neuvoa ja tunnelmakin oli mukava. Suosittelen Kasvurakettia yhdistysten kevät- ja vuosikokouksiin. Kaikki oli hyvin valmisteltu. Oli hyvä henkilökunta, hyvä äänestystekniikka. Ja lisäksi huomasin, että täällä tunnistettiin juuri mitä yhdistykset tarvitsevat.

Vappu Verronen

Suomen Säveltäjät RY

Tilanteemme oli aika hämmentävä, meillä oli käsillä liiton historian ensimmäinen etävuosikokous. Mietimme sitä miten saamme kaikki jäsenet Sodankylästä Helsinkiin mukaan. Meillä oli kokouksessa myös sääntömuutos käsittelyssä, joten piti varautua siihen, jos tuleekin poikkeavia ehdotuksia ja voisimme joutua äänestämään.Nyt kokouksen jälkeen on kuitenkin helppo hymyillä kun kaikki sujui mainiosti.


Tulemme myös jatkossa tarjoamaan hybridiosallistumismahdollisuuden etänä kokouksiimme. Ja suosittelemme Kasvurakettia toimittajaksi.

Anni Lausvaara

TOIMINNANJOHTAJA / Vanhustentyön Keskusliitto

Omasta puolestani voin suositella Kasvuraketti Oy:tä jos teillä on harkinnassa etäkokous, ja siinä mahdollisesti äänestys tulossa. Heillä on valmis paketti, saatte teknisen tuen, alustan ja hyvät ohjeet. Huoli kokouksen järjestämisestä on sillä kuitattu.

Herttaliisa Tuure

Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta RY

Aivan uskomatonta mihin Timur ja Jari ovat pystyneet muutamilla markkinointitoimenpiteillä. Nyt sen jälkeen mun verkkomyynnin kasvu on lähtenyt 📈 ja myynti mennyt 📈 .

Maria Nordin

Terveys -ja hyvinvointikouluttaja

Meillä oli ongelma, että teimme paljon manuaalista markkinointia. Webbisivusto, sosiaalinen media ja markkinoinnin automaatio oli hakusessa. Onneksi törmättiin Kasvurakettiin. Nyt on saatu sivut uuteen uskoon, Keap -markkinoinnin automaatio lähettää säännöllisiä viestejä.Saatiin 10 000 päättäjää sähköpostirekisteriin. Voin lämpimästi suositella Kasvurakettia.

Mika Nurmesniemi

Skillhill OY

Markku Tuhkanen

SRAL, Toiminnanjohtaja

Kasvuraketin tiimi auttoi meitä toteuttamaan syyskuun koko Suomen Marttaliiton 2020 vuosikouksen ja -äänestyksen. Osa osallistujista oli etänä verkossa, osa toimistollamme.

Teidän henkilöstönne oli todella osaavaa ja joustavaa. Ongelmia ja esiin nousseita uusia tarpeita ratkottiin nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Pauli Räsäsen ja Rainer Leitin  asenne tekemiseen ja yhdessä tekemiseen meidän kanssamme oli todella hieno. He olivat kuin osa meidän  tiimiämme. Iso kiitos heille. Kokous sujui oikein hyvin.

Reijo Petrell

Hallinto- ja talousjohtaja, Marttaliitto

Kasvuraketin Jari auttoi minua rakentamaan markkinointisuunnitelman yritykselleni Suomen Yksityiset Hammaslääkärit. Kasvoimme yhden klinikan yrityksestä kymmenien klinikoiden yritykseksi. Vuonna 2018 myimme yrityksen Pihlajalinnalle. Kasvuraketilta saamamme ohjaus oli todella suuri apu meille.

Jarmo Palukka

Sijoittaja

Kevään yhtiökokouksen järjestäminen etänä korona-aikana oli meille uusi kokemus. Valitsimme Kasvuraketin palveluntuottajaksi. Kokous sujui hyvin ja olemme tyytyväisiä yhteistyöhön.

VEO OY