Yritysrahoitus

Yritysrahoitus on kuin viidakko, jossa erilaisia rahoituskanavia ja -malleja on todella paljon, ja lisää tulee koko ajan. 

Markkinointisuunnitelma kuntoon​

Fiksusti yhteen toimivat markkinointi ja myynti on mielestämme yrityksen tärkein voimavara. Ilman toimivaa markkinointistrategiaa ja uskottavaa brändiä on lähes mahdotonta kasvaa kannattavasti.

Verkkosivujen Suunnittelu

Verkkosivut ovat yritykselle digitaalinen käyntikortti. Jokainen yritys tarvitsee modernit, näyttävät ja toimivat verkkosivut.

SEO

eli hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi eli Search Engine Optimization (SEO) vaatii aikaa, suunnitelmallisuutta ja kärsivällisyyttä.

Maksettu mainonta

Maksettu mainonta on nopein tapa saada tuloksia esimerkiksi Googlessa, Facebookissa tai LinkedInissä.

Digitaalisen markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio tehostaa markkinoinnin prosesseja. Erilaisilla markkinoinnin automaation keinoilla luot parhaimman ROAS:in (Return of Advertising Spend) eli tuoton jokaista käytettyä mainoseuroa kohden. 

Sosiaalisen median markkinointi

Sosiaalisen median markkinointi ja käyttö ovat kasvaneet viime vuosina räjähdysmäisesti. Potentiaaliset asiakkaasi ovat todennäköisesti läsnä useammassakin sosiaalisen median palvelussa, joten sinunkin tulee olla niissä mukana. 

Sisältömarkkinointi

On arvioitu, että sisältömarkkinoinnin toimiala tulee vuonna 2021 olemaan 400 miljardin dollarin arvoinen. Sisältömarkkinointi on markkinointia, joka tuottaa asiakkaillesi lisäarvoa erilaisissa kanavissa, kuten sosiaalisessa mediassa. Potentiaaliset asiakkaasi käyttävät aktiivisesti ainakin muutamaa some-kanavaa, mikä tarkoittaa, että myös sinun pitää olla mukana niissä.

Kysy lisää!

Ota rohkeasti yhteyttä niin käydään tarpeesi ja miten voimme SINUA auttaa!